Welkom op onze vernieuwde website!

Open het menu Menu

Onze geschiedenis

Archiefbeeld van onze garage

Het begint in de jaren 70'

Het is in 1972 dat Paul Hoogsteyns één garage opent voor auto’s en trekkers in Sint-Martens-Voeren.

En 1977, le garage Hoogsteyns abandonne définitivement les voitures, pour se consacrer uniquement aux machines agricoles. Il devient cette année là un concessionnaire officiel Deutz-Fahr...

In 1977, houdt hij zich alleen nog bezig met landbouwmachines en trekkers. Hij wordt dit jaar dan ook officiele verdeler van Deutz-Fahr.

De jaren 80' en 90'

In 1982, verhuist de Garage Hoogsteyns naar Schophem ('S Gravenvoeren) waar hij zich nu nog bevindt.

Ook vanaf dit periode: Invoer van tweedehandse Deutz-Fahr tractoren en Opkomst van machines zoals maaiers, schudders en opraapwagens van Krone, Taarup, Kuhn en PZ.

Archiefbeeld van onze garage
Archiefbeeld van onze garage
Archiefbeeld van onze garage

De jaren 2000' en 2010'

Door de jaren heen, begint de garage met de verkoop van andere merken zoals John Deere, Case IH, Ford-New Holland in tractoren, maaidorsers en grootpakpersen.

Aujourd'hui, le garage Hoogsteyns est réputé pour ses tracteurs d'occasion de qualité ainsi que pour le service technique pour la réparation de boîtes de vitesse entre autres et la disponibilité en pièces de rechange.

Vandaag is de garage bekend voor het verdelen van gebruikte trekkers in zeer goede staat. Ook de technische dienst en beschikbare onderdelen in nieuw en gebruikt worden gewardeerd.

Archiefbeeld van onze garage Archiefbeeld van onze garage Archiefbeeld van onze garage

De jaren 2020'

Naarmate de markt voor gebruikte onderdelen groeit, wordt een nieuwe speciale website gelanceerd om klanten een overzicht te geven van de voorraad reserveonderdelen.

Garage Hoogsteyns besloot zijn horizon te verbreden en lanceerde zijn dochteronderneming NH Rental, voor de verhuur van knikarmschaarliften met diesel- en elektromotoren.

Onze garage vandaag